Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur septembrie 2018

Taur septembrie 2018

HOROSCOP TAUR SEPTEMBRIE 2018

Atentie la temperament, calatorii, serviciu, sanatate, conflicte cu autoritatile

 

Pe 3 poti imbunatati legaturile de familie si cele colegiale, conditiile de munca si viata, castigurile din serviciu sau tranzactii imobiliare. Incepand de pe 6 poti deveni mai matur, organizat, practic si responsabil in privinta educatiei, calatoriilor, proceselor si evolutiei tale personale. Pe plan mental din 6 pana pe 22 te preocupa mai mult iubirea, copiii, educatia, hobbyurile, joaca, relaxarea si distractia, iar de atunci incolo esti interesat de sanatate, nivelul de trai, regimul de viata si locul de munca. Pe 7 poti avea sansa de a pune bazele unor proiecte personale legate de viata ta, perfectionare, calatorii, educatie, strainatate, iubire sau copii. Tot pe 7, cat si pe 14, poti afla anumite informatii si poti vedea mai bine realitatea cu privire la relatiile sentimentale, copii, procreatie, petrecerea timpului liber si lucrurile care te fac fericit. Pe 8, 23 si 26 ai grija la blocaje si tensiuni referitor la serviciu, sanatate, examene, strainatate sau calatorii.

Sentimental si financiar, din 9, pana la sfarsitul lui octombrie ti se imbunatateste relatia de cuplu si poti obtine castiguri din asocieri, procese sau contracte. Pe 12 ai grija la temperament, beneficiile din contracte sau colaborari, dificultati cu partenerul sau in relatiile personale, insa pe 13 poti lua hotarari ce tin de relatia de cuplu si castigurile din asocieri, cu efect pe termen lung.

De pe 11, doua luni iti indrepti eforturile catre ascensiunea sociala si directia profesionala, insa poti fi cam agresiv in societate. Toata luna, sau cel putin pana pe 19, ai grija la temperament, impulsivitate, graba, incidente, comportament agresiv in public si in lume, in fata sefilor si autoritatilor. In plus, in jur de 22 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de cariera, profesie, imagine publica, obiectivele si scopurile pe care ti-ai propus sa le atingi.

In schimb, in prima jumatate a lunii si in special pe 11, 12 si 16 poti face o schimbare si poti gasi noi idei sau solutii favorabile ce tin de casnicie, cuplu, iubire, copii, afirmare, aplanarea conflictelor, educatie, strainatate, evolutia personala si spirituala. Ziua de 21 este favorabila activitatilor intelectuale artistice si de creatie. Din 23, pentru o luna te implici total in serviciu, gasirea unui mod de a-ti imbunatati conditiile de munca si trai, si ingrijirea sanatatii tale. Zilele de 24 si 28 iti sunt benefice pentru actiunile legate de locul de munca, cariera, avansarea in ierarhie si imbunatatirea conditiilor de munca si trai.

Profita de aceasta luna pentru a te implica intr-o noua poveste de dragoste, pentru a incepe un nou hobby, pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.