Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur septembrie 2017

Taur septembrie 2017

HOROSCOP TAUR SEPTEMBRIE 2017

Atentie la prieteni, afaceri, tensiuni in dragoste si cu copiii

Pe 2 poti gasi o noua cale de a depasi, cel putin mental, situatiile critice. Pe 3 incearca sa nu fii impulsiv cu familia sau parintii. In 5 atentie la discutii cu prietenii si persoana iubita. Ai liber sa iti schimbi atitudinea fata de ei din 5 pana pe 10. Tot din 5, se poate sa fii mai agresiv in relatia romantica si cu copiii. Pe 9 poti lua decizii importante legate de exprimarea artistica, studii sau calatorii.

Din 10, toata luna te preocupa iubirea, distractia si relatia cu copiii. Pe 13 poti primi beneficii din imobiliare sau imprumuturi. Pe 14 ai grija la intalnirile pasionale si cheltuieli mai mari pe distractii. In ziua de 15 iti poti imbunatati relatia cu familia si poti castiga din imobiliare sau din serviciu. Pe 16 atentie la impulsivitate si tensiuni in dragoste. Pe 18 poti avea surprize legate de familie si camin.

Pe 20 ai grija la secrete legate de prieteni si tensiuni in dragoste. Incepand cu 20, aproape o luna iti sunt favorizate relatiile romantice si poti obtine venituri din arta si creativitate. Din 22, o luna te implici total in munca, serviciu si ingrijirea sanatatii tale. Tot pe 22 poti lua o hotarare de crestere si dezvoltare personala. In 24 ai grija la iritare si tensiuni in dragoste, cu copiii si prietenii, iar in 25 la incrancenare si prea multa ambitie. Pe 28 atentie la secrete, epuizare fizica si psihica. Din 28 pot exista schimbari drastice legate de educatie, studii, strainatate sau calatorii la distanta, iar din 30 te preocupa mai mult sanatatea si locul de munca. Tot in 30 atentie la relatia de dragoste si cu prietenii.

Profita de aceasta luna pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby. Ai incredere in talentele tale, creativitatea si puterea ta de exprimare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.