Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur octombrie 2019

Taur octombrie 2019

HOROSCOP TAUR OCTOMBRIE 2019

Tendinte generale: In luna octombrie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre munca si sanatate, si relatiile personale, cuplu si contactul direct cu ceilalti.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Incepand din 4, pentru o luna si jumatate ai calea deschisa pentru actiuni si initiative referitor la aceste chestiuni. In primele zile ale lunii pot exista dificultati ce tin de relatiile colegiale, activitati profesionale si venituri din serviciile prestate. In jurul zilei de 13 poti avea parte de succes, noroc si noi oportunitati, iar in jur de 7, 14 si 27 pot avea loc provocari, tensiuni si situatii fortate.

Teoretic din 23, in urmatoarea luna lucrurile importante devin contractele, aplanarea conflictelor, procesele, casnicia, uniunile, parteneriatele, colaborarile si lucrul cu publicul. Practic, din 8 pana la sfarsitul lunii acestea sunt lucrurile de care sunt legate dorintele, placerile, relatiile, castigurile si proiectele de care te simti atras. Referitor la relatia de cuplu, parteneriate de durata, beneficii din colaborari sau contracte, in jur de 13 pot avea loc situatii imprevizibile, 20 este favorabila unor decizii practice si durabile, ziua de 21 este mai buna pentru relaxare si distractie, iar 25 poate aduce intalniri intense sau oferte extrem de tentante.

Din punct de vedere al gandurilor si preocuparilor, din 3 octombrie tot aici te indrepti, spre uniuni, asocieri, casnicie, cooperare sau impacare. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. In jur de 7, 16 si 20 poti descoperi noi perspective si poti avea momente de iluminare, iar 14 este favorabila unor strategii pe termen lung.

Luna Noua din 28 iti poate deschide noi cai in ceea ce priveste asocierile, cooperarea, legaturile personale si de durata, prin descoperirea a noi resurse si solutii eliberatoare. Ultimile zile ale lunii te pot face sa identifici ce simti si ce ti-ar placea, iti pot aduce constientizari si iti pot indica necesitatea unei schimbari de mentalitate si abordare. Pot avea loc destabilizari, evenimente bruste sau incontrolabile, asa ca incearca sa fii deschis si sa te adaptezi la noile situatii create.

Pe termen lung:

In chestiunile ce tin de educatie, perfectionare, cursuri certificate, redirectionare profesionala, turism, spiritualitate, relatii la distanta, pe internet sau cu strainatatea, procese si chestiuni juridice, din 3 incolo intri intr-o perioada in care sunt posibile transformari majore, momente de zero, reconstructii si reinventari.

Atentie la: starea psihica, persoane ascunse, activitati si relatii confidentiale, cercetari si subiecte secrete, sacrificii, tendinte, situatii sau legaturi nocive. In aceste privinte Luna Plina din 14 poate aduce situatii de criza, evenimente drastice si schimbari la nivel profund, dar si oportunitati favorabile unui succes pe termen lung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.