Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur octombrie 2018

Taur octombrie 2018

HOROSCOP TAUR OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, calatorii, serviciu, sanatate, conflicte in cuplu, cu asociatii sau autoritatile

 

Incepand de pe 1 ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de propria evolutie, perfectionare, educatie, calatorii la distanta, strainatate, chestiuni legale si adoptarea unor noi principii de viata. Pe 3 si 12 ai grija la dificultati referitor la serviciu, sanatate, examene, actiuni legale, strainatate sau drumuri lungi, iar pe 11 si 19 la blocaje in public si tensiuni in cuplu, in relatiile personale, cu sefii sau autoritatile.

Pe plan mental, din 10 pana pe 31 esti interesat mai mult de casnicie, cuplu, asocieri, procese, contracte, reconcilieri si lucrul cu publicul, dar vei reveni la aceste subiecte si in prima jumatate a lui decembrie. Referitor la aceste lucruri, pe 10 poti primi vesti neasteptate, pe 12 poti lua decizii practice, pe 19 inspiratia si intuitia te pot ajuta, iar pe 22 iti sunt de folos puterea de convingere si spiritul de investigatie. Din 31, vreo doua luni te preocupa regenerarea afectiva si materiala, relatiile intime, obtinerea unor surse de finantare si descoperirea informatiilor secrete, iar luna viitoare chiar vei avea ocazia sa-ti revizuiesti mentalitatea in aceste privinte.

Sentimental si financiar, din 5 iti revaluezi relatiile personale, casnicia, capacitatea de cooperare si castigurile de pe urma asocierilor, contractelor sau lucrului cu publicul. Pe 15, 24 si 26 poti intelege mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti, insa pe 31 ai grija la tentatii si situatii neprevazute. Iar din 31, pentru doua saptamani, iti reevaluezi relatiile colegiale si veniturile din serviciu sau din munca in folosul altora.

Din 23, o luna te implici total in viata de cuplu, parteneriate, relatii personale, contracte, procese si aplanari de conflicte. In aceste privinte, pe 24 poti avea parte de surprize si evenimente iesite din comun. Pe 28 ai ocazia sa actionezi in mod matur, planificat si rational, iar ziua de 29 iti poate aduce succes, vesti bune si o noua viziune, si este favorabila oricaror planuri de viitor si actiuni legate de colaborari, contracte, casnicie, legaturi personale si de lunga durata.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe un nou tratament medical, pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.