Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur noiembrie 2018

Taur noiembrie 2018

HOROSCOP TAUR NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, sanatate, serviciu, tensiuni in intimitate, cu prietenii sau colegii

 

Pana pe 22 inca te mai implici total in viata de cuplu, parteneriate, colaborari, relatii personale, contracte, procese si aplanari de conflicte. Pe 6 chiar ai inspiratie si poti vedea mai bine realitatea, iar pe 11 ai ocazia sa iti folosesti autoritatea si sa te impui cumva.

Din 8, pentru un an cresterea, norocul si succesul te ajuta sa iti recapeti puterea personala si sa preiei controlul asupra vietii tale. In plus, toata luna esti interesat de investigatii, regenerarea afectiva si materiala, relatii intime si obtinerea unor surse de finantare in vederea depasirii situatiilor de criza, insa doar pana in 17 iti sunt favorizate intalnirile, aflarea informatiilor sau semnarile de acte. Incepand cu 17 ai ocazia sa iti revizuiesti planurile, sa faci verificari si sa iei in considerare si alte lucruri, informatii sau idei, iar din 22, pentru o luna te implici efectiv in aceste chestiuni. Totusi, pe 20 si din 25 incolo ai grija la accidente si forta distructiva, in special intre 26 si 28, cand poti da dovada de comportament riscant, excese, un optimism exagerat si lipsa atentiei la detalii.

Relational si financiar, pana pe 16 inca mai reevaluezi legaturile colegiale si profesionale, dar si veniturile din serviciu sau din munca in folosul altora. Pe 9 poti descoperi exact ce ti-ar placea si te atrage. Din 16 esti liber sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua. In ultima saptamana fii adaptabil si ai grija la situatii neprevazute.

Pe 9 si 15 iti sunt favorabile actiunile legate de viata sociala si profesionala, cariera, urcarea in ierarhie si atingerea scopurilor. Din 16, tot restul anului iti indrepti eforturile spre proiecte de viitor, grupuri, asociatii si afaceri la scara larga. Pe 20 evita conflictele, din 25 incolo impulsivitatea, iar pe 26 incidentele si discutiile. Pe 27 poti actiona benefic cu efect de durata.

Din 6, doua luni incearca sa constientizezi necesitatea de a renunta la ceea ce iti face rau. Din 16, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de calatorii, studii si actiuni legale, noi sanse privind educatia, asimilarea informatiilor si interactiunea cu mediul apropiat, dar si echilibrarea ideilor, principiilor, lucrurilor si persoanelor stiute cu cele indepartate si necunoscute. De pe 25 iti revin idealismul referitor la prieteni si dorinta de a contribui la bunastarea societatii.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi asocieri si colaborari, noi activitati impreuna cu partenerul, actiuni ce iti pot aduce venituri suplimentare, ca sa gasesti noi moduri de recapatare a linistii sufletesti, si noi cai de a face fata crizelor din ultima perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.