Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur noiembrie 2017

Taur noiembrie 2017

HOROSCOP TAUR NOIEMBRIE 2017

Atentie la incidente, secrete, sanatate, serviciu, calatorii, rabufniri si tensiuni cu prietenii

Pe 3 iti poate creste popularitatea si poti incheia un contract de parteneriat. Pe 4 atentie la incidente, epuizare psihica si fizica, si dificultati in relatiile cu colegii, legate de salariu sau serviciu. Din 5, pana in ianuarie te preocupa problemele emotionale, descoperirea informatiilor si regenerarea afectiva si financiara. De pe 7, toata luna poti obtine beneficii din colaborari sau dinspre partener.

Ziua de 11 iti poate aduce o solutie fericita pentru depasirea situatiilor critice emotionale si materiale. Pe 13 poti avea un succes legat de cuplu, casnicie, parteneriate sau colaborari. Pe 14 ai grija la informatii ascunse, in special legate de prieteni si partenerii de afaceri. Pe 16 este posibil sa initiezi un parteneriat de viata sau de afaceri, sau sa castigi mai mult din colaborari si actiuni la scara larga. Incepand din 18, pentru o luna esti mai deschis catre asocieri si colaborari de lunga durata, dar si catre ideea de convietuire, cooperare si prietenie. Atentie insa pe 19 la epuizare fizica si sanatate in general, serviciu, examene si calatorii la distanta.

Din 22 iti revin idealismul si dorinta de a-ti ajuta prietenii, si te poti implica din nou in activitati umanitare si sociale. Tot din 22, pentru o luna esti mai ambitios si concentrat pe depasirea situatiilor de criza. Mai mult, pe 25 este posibil sa ai acces la anumite informatii si poti intelege mai bine cum sa te stabilizezi psihic si financiar, iar pe 28 poti lua decizii importante in aceasta privinta.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul. Incearca sa gasesti un compromis pentru a obtine linistea sufleteasca!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.