Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur martie 2019

Taur martie 2019

HOROSCOP TAUR MARTIE 2019

Tendinte generale: Din 21, o luna te preocupa imbunatatirea psihicului, actiunile si relatiile ascunse, subiectele secrete, eliminarea sacrificiilor, obiceiurilor si persoanelor nocive. In plus, pe 6 se incheie o perioada de opt ani in care nevoia de noutate si independenta, spiritul rebel, instabilitatea si situatiile neprevazute te-au influentat si ti-au adus o schimbare in aceste privinte.

Pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri si evenimentele tip supriza iti pot deschide noi directii legate de viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, felul in care te exprimi, comportament si infatisare. Inspre aceste lucruri iti canalizezi si energia in luna martie, iar initiativele tale au sanse de reusita pe 10, 14 si 20. Pe 18 si 21 ar trebui sa te concentrezi mai mult, iar pe 27 poti avea ocazia unor intalniri, negocieri sau proiecte rentabile, neconventionale sau iesite din comun.

De pe 31, pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile si actiunile catre obtinerea si cresterea veniturilor, investitii, stabilizare materiala, cresterea confortului si a nivelului de trai.

Poti avea succes in: ceea ce priveste studiile, educatia, perfectionarea, cursurile certificate, redirectionarea profesionala, calatoriile la distanta, turism, relatia cu strainatatea si chestiunile juridice, cel putin pe 9, 13, 14 si 20. Relational si financiar poti fi tentat de schimbare si noutate pe 1, pe 16 si 20 poti descoperi noi perspective si informatii, si in general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, mai ales in jurul zilei de 28.

Intre 1 si 26 poti obtine avantaje si beneficii din cariera sau statutul social. Ti se pot imbunatati faima, imaginea publica si reputatia, relatiile colegiale, cu sefii sau autoritatile, poti avea parte de intalniri inalte si negocieri pline de succes, si de noi oportunitati profesionale. In jur de 21 poti avea parte de noroc, succes, profit, noi cai, sanse sau relatii.

Concentreaza-te pe: obtinerea popularitatii, colectivitate, cercul de cunostinte, organizatii, asociatii, corporatii, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. Din 5 in 28 ai o perioada de revizuire excelenta pentru a revedea mentalitati si interese. Este mai buna pentru creativitate, chestiuni spirituale, intelegeri intuitive, constientizari, regasiri de crezuri si dezvaluiri de secrete, decat pentru lucruri practice si concrete, pentru ca exista riscul confuziilor si dezamagirilor. Zile critice pot fi pe 5, 6, 7, 14, 15, 16, 24 sau 28. Luna Noua de pe 5 este un moment favorabil pentru reconsiderari, indreptari si stabilizari, deoarece aduce in prim plan necesitatea de a repara unele situatii inainte de a pune in aplicare planuri noi.

Tot in aceste privinte, din 26, aproape o luna ai sansa unor reusite din punct de vedere relational si financiar, referitor la oportunitati de afaceri, relatia cu grupurile, asociatiile si corporatiile, cercul de cunostinte si proiecte la scara larga. Pe 27 poti fi atras spre o noua directie.

Atentie si la: exagerari, probleme de judecata, viziune si principii ce tin de intimitate, relatii sufletesti, resurse externe, imprumuturi, mosteniri, bani sau bunuri la comun, pe la mijlocul lunii, in plus fata de cele mentionate. La Luna Plina din 21 ai grija la sanatate, epuizare fizica si tensiuni la serviciu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.