Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur martie 2018

Taur martie 2018

HOROSCOP TAUR MARTIE 2018

Atentie la incidente, secrete, examene, strainatate si calatorii la distanta

 

Pe 1 ai grija la rabufniri, frustrari, secrete, blocaje in afaceri si incidente ce tin de bani la comun. Pe 1 si pe 2 poti obtine beneficii, succes si informatii legate de prieteni, afaceri si colaborari, care iti pot imbunatati relatiile personale si parteneriatele. Pe 4 esti inclinat sa te implici in activitati umanitare si de intrajutorare, dar atentie la dezamagiri si confuzii din prea mult optimism.

De pe 6, timp de doua luni ai o perioada de introspectie si analiza a ultimului an. Din 23, trei saptamani ai ocazia sa constientizezi anumite dependente si sacrificiii pe care le faci.

Din 7, pana la sfarsitul lunii iti sunt favorizate relatiile si castigurile neoficiale. In schimb incepand cu 9, pana in iulie linistea in cuplu si beneficiile din asocieri si colaborari pot sa nu mai fie atat de usor de obtinut. Pe 13 poti afla insa cum ai putea sa castigi in aceasta perioada.

Pe 11 poti gasi solutii de iesire din situatiile critice emotionale si financiare. Pe 11, 13, 24 si 29 ai grija la blocaje in actiunile legale si calatorii, examene, legatura cu strainatatea, relatiile secrete si veniturile din activitati ascunse.

Din 17, timp de cateva luni iti indrepti eforturile catre educatie, studii si calatorii, insa ai grija la drumurile lungi. De pe 20, pentru o luna evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce obiceiuri poti renunta.

Pe 29 pot exista surprize legate de legaturile si veniturile neoficiale. Din 31 redevii sociabil si pentru trei saptamani poti castiga din simpla aparitie si farmecul propriu.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social, sa iti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce obiceiuri ar trebui sa renunti de acum inainte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.