Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur martie 2017

Taur martie 2017

Atentie la perceptii si mentalitati, sanatate, serviciu, drumuri lungi

 

Pana pe 3 incearca sa nu dai curs tentatiei de a-ti schimba profund conceptiile cu privire la nevoile tale. Gaseste o cale sa-ti exprimi devotamentul si grija fata de tine, dar si fata de ceilalti.

Din 4 martie, reevalueaza-ti tendinta catre acte de caritate si binefacere, dar si relatiile secrete. Veniturile din activitati ascunse pot scadea. Gandeste inainte sa actionezi ilegal sau imoral.

Pe 5 iei o decizie ce iti permite sa treci peste anumite crize. De pe 10 capeti mai multa energie, insa intre 11 si 20 activitatile de grup si planurile de viitor pot suferi intarzieri si blocaje.

Incepand cu 13 devii introspectiv si inclinat spre analiza ultimului an, iar din 20 martie devii ceva mai rezervat si incepi sa mai elimini din tendintele ce nu-ti mai folosesc la nimic.

De pe 22 pe 26 incearca sa te concentrezi pe eliminarea obiceiurilor nesanatoase, pentru a evita momente de indispozitie, stari proaste sau probleme legate de lege si moralitate. Pe 30 ai grija la sanatate, serviciu si drumuri lungi. Pot exista blocaje in dezvoltarea ta profesionala.

Dupa 31 martie devii mai optimist si redevii sociabil si increzator in fortele tale.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea si sa alegi o noua cale de a face fata crizelor si suferintelor. Fa-ti planuri de regenerare pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.