Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur mai 2019

Taur mai 2019

HOROSCOP TAUR MAI 2019

Tendinte generale: Pana pe 21 iunie te preocupa destul de mult lucrurile legate de finante si venituri proprii, valoarea personala, talente si abilitati, posesiuni, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie, acumulare si stabilizare materiala. Pana pe 16 inca mai participi activ prin tot felul de initiative, iar din 21, o luna te implici direct si constant in aceste chestiuni. Tot de atunci, pentru doua saptamani aici te indrepti si din punct de vedere mental, al informatiilor, intereselor si discutiilor. Zile favorabile pentru vesti bune, intalniri si demersuri, sunt pe 1 si 14, insa 6 si 21 sunt cu dus si intors. In jur de 30, 31 pot exista schimbari de conceptii, confuzii, omiteri sau controverse.

Din 16, o luna si jumatate iti indrepti eforturile, energia, spiritul de lupta si actiune catre aflarea informatiilor, socializare, comunicare, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri sau idei. In jur de 22 ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: ceea ce priveste cursul vietii tale, identitatea si imaginea personala, vitalitatea, felul in care te exprimi, comportament, infatisare si felul in care esti vazut de ceilalti. Desi te implici concret si efectiv in aceste privinte pana pe 21, din punct de vedere al preocuparilor, intereselor, gandirii si demersurilor esti avantajat intre 6 si 21, iar din perspectiva succesului personal relational si financiar, poti obtine beneficii si castiguri intre 15 mai si 9 iunie. Luna Noua de pe 5 iti poate aduce un moment de reinventare, iar pe 8 si 18 poti avea parte de surprize placute. Pe 9, 16 si 30 te poti baza pe intuitie, iar pe 11, 14, 17, 18 si 31 pe simtul practic, analiza si putere de convingere. Este posibil sa iti imbunatatesti imaginea datorita popularitatii in anumite organizatii sau corporatii, sa te perfectionezi in urma unor cursuri, sa finalizezi procese, sa castigi din turism sau strainatate.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de psihic, spiritualitate, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, persoane ascunse, renuntarea la sacrificii, dependente sau legaturi nocive.

Din punct de vedere mental, in primele 6 zile inca mai esti preocupat si interesat de aceste chestiuni si ai o perioada aglomerata cu intalniri, discutii, vesti si demersuri, in care pot exista atat reusite, cat si limitari.

Din punct de vedere al dorintelor, lucrurilor care te atrag, relatiilor si finantelor legate de aceste lucruri, inca mai poti obtine avantaje pana pe 15. Pe 7 poate exista un blocaj, pe 9 poti avea parte de noroc, castig si ocazia unei schimbari, iar pe 14 poti obtine ce iti doresti si ti se potriveste.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste educatia, studiile, perfectionarea, cursurile certificate, redirectionarea profesionala, calatoriile la distanta, turismul, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice, mai ales in jur de 20. La Luna Plina de pe 19 ai grija la procese, conflicte si tensiuni in relatiile personale, in casnicie sau cu asociatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.