Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur mai 2018

Taur mai 2018

HOROSCOP TAUR MAI 2018

Atentie la incidente, conflicte, secrete, examene, strainatate si calatorii la distanta

Incepand de acum, in urmatoarele doua luni si in special pe 25, esti mai deschis catre asocieri de lunga durata, catre ideea de convietuire, cooperare si prietenie, poti avea succes in afaceri si incheierea de parteneriate si contracte. Totusi, pe 6, 9 si 23 atentie la dificultati in relatia de cuplu, conflicte, idealism si influenta celor din jur. Pe 7 si 12 ai grija la blocaje in actiunile legale, calatorii, examene, legatura cu strainatatea, relatiile secrete si veniturile din activitati ascunse. In ziua de 8 incearca sa eviti cheltuielile si investitiile. In 12, 18 si 25 poti lua decizii de a face schimbari legate de principii, educatie, perfectionare si calatorii, ce iti pot ajuta evolutia personala si profesionala.

De pe 13 iti revin optimismul si gandirea pozitiva, si pana la sfarsitul lunii esti mai comunicativ si iti sunt favorizate intalnirile de orice fel. Din 16, timp de cateva luni iti indrepti eforturile catre ascensiunea sociala si directia profesionala, insa poti fi cam agresiv in societate.

Din 15, pana in noiembrie poti da dovada de un spirit rebel si revolutionar, poti avea un comportament excentric si poti avea parte de anumite surprize pe plan personal. Aceste 6 luni iti pot dezvalui cum vor fi urmatorii sapte ani incepand de anul viitor, din perspectiva manifestarii propriei individualitati, a modului in care te prezinti si felului in care vezi viata. In acelasi timp poate disparea tendinta ta din ultimii sapte ani catre perceptii neobisnuite, sacrificii, renuntari si secrete.

Intre 13 si 16 ai grija la impulsivitate, graba, tensiuni si tendinte agresive in societate, cu autoritatile si superiorii, incidente neprevazute, calatorii la distanta sau procese.

Din 19, vreo trei saptamani esti mai sociabil, ai un stil de comunicare artistic si poti castiga din comert, comunicare sau transport. Tot pe 19 poti avea surprize legate de intalniri, rude, anturaj, flirturi si tranzactii. Incepand cu 21, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor, propriul confort si acumularea materiala. Pe 24 iti sunt favorizate actiunile legate de cariera, statutul social, venituri si beneficii profesionale. Pe 26 ai grija la comunicare, relatia cu strainatatea, acte, transport si chestiunile legale. Din 30, pentru doua saptamani te preocupa mai mult finantele, investitiile, economia, posesiunile si confortul personal.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung, dar si pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.