Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur mai 2017

Taur mai 2017

HOROSCOP TAUR MAI 2017

Atentie la secrete, cheltuieli, serviciu, sanatate si moralitate

 

Ca urmare a evenimentelor din ultima perioada, din 3 devii mai hotarat sa pui capat anumitor ganduri, obiceiuri si tendinte negative. Pana pe 16 incearca sa gandesti pe termen lung.

Pe 9 se poate sa pornesti intr-o noua etapa a vietii tale, bazata pe cu totul alte principii decat pana acum. Deciziile luate pe 11 te pot face sa adopti un nou mod de a depasi crizele emotionale si financiare. Pe 12 dorinta de a-ti creste veniturile iti da sansa de a-ti ajusta atitudinea fata de serviciu, sau iti poate aduce chiar oportunitatea unui nou loc de munca.

Incepand de pe 16 revii in sfarsit la normal, capeti o gandire pozitiva si un comportament vesel si optimist. Din 20, pentru o luna, te implici concret in obtinerea de castiguri, eficienta, economie si un trai mai bun. Pe 31 poti lua o decizie de crestere pe plan personal si profesional.

Pe 10 atentie la dezvaluiri de secrete, dar si la impulsivitate si tensiuni in relatia de cuplu. Pe 11 ai grija la investitii neprofitabile si dezamagiri din partea prietenilor. Pe 19 fii atent la blocaje financiare si discutii neplacute la serviciu, dar ai grija si de sanatatea ta. Pe 25 sunt posibile dificultati legate de relatii, sinceritate, lege si moralitate. Pe 29 ai grija la cheltuieli neprevazute.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum. Echilibreaza-ti veniturile si cheltuielile!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.