Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur iunie 2019

Taur iunie 2019

HOROSCOP TAUR IUNIE 2019

Tendinte generale: Din 4 iunie pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la socializare, comunicare, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri sau idei, dar si in iulie si august vei avea sansa sa revizuiesti anumite mentalitati si atitudini dintre ele. Acestea sunt si lucrurile in care te implici in mod direct din 21, pentru o luna. Pe 7 si pe 27 poti avea parte de vesti, informatii, intalniri sau evenimente iesite din comun, zilele de 14 si 16 iti pot aduce o schimbare, iar intre 18 si 20 situatiile pot necesita calm si adaptare.

Pana spre sfarsitul lui august iti indrepti interesele atat spre informare, drumuri si alergaturi, cat si spre casa si familie. Din 27 pana in 19 iulie, intr-o prima faza, incep sa te preocupe activitatile casnice, viata intima, caminul, familia, proprietatile imobiliare si acoperirea necesitatilor de baza.

Incepand cu 21, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa revizuiesti realismul si perceptiile din relatia cu grupurile, colectivitatea, idealurile sociale, cercul de cunostinte, organizatii sau corporatii.

Poti avea succes din: perspectiva financiara si relationala, in ceea ce priveste viata ta si imaginea personala, felul in care te exprimi, comportament, sociabilitate, castiguri din aparitie sau infatisare. Pana pe 9 inca mai ai parte de reusite in aceste privinte. E posibil sa incepi o relatie la distanta, sa te perfectionezi in urma unor cursuri, sa finalizezi procese, sa castigi din turism, internet sau strainatate.

Concentreaza-te pe: resursele, posesiunile si talentele tale, obtinerea si cresterea veniturilor, economie, investitii, siguranta materiala, confort si nivelul de trai.

Pana pe 21 acestea sunt lucrurile in care te implici, iar Luna Noua din 3 iti este favorabila noilor inceputuri. Zilele de 9 si 10 pot fi cu dus si intors, deoarece poti fi impresionabil, intuitiv si idealist, predispus la anumite confuzii, fraude sau neclaritati.

Incepand cu 9, pana pe 3 iulie poti avea succes in chestiuni legate de finante si venituri proprii, cresterea valorii personale, talente si abilitati, posesiuni, achizitii, investitii, nivelul de trai, confort, economie, acumulare si stabilizare materiala. Pe 23 si 24 anumite proiecte pot parea senzationale si tentante, insa ai grija la excese, supraevaluari sau inselatorii.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste educatia, studiile, perfectionarea, cursurile certificate, redirectionarea profesionala, turismul, relatiile la distanta sau cu strainatatea, procesele si chestiunile juridice, mai ales in jur de 23. Incearca sa echilibrezi dorinta de progres si viitorul, cu lucrurile pe care le cunosti deja. La Luna Plina de pe 17 ai grija la incidente, pierderi, rabufniri emotionale, crize de gelozie si aflarea unor secrete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.