Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur iunie 2018

Taur iunie 2018

HOROSCOP TAUR IUNIE 2018

Atentie la temperament, cheltuieli, camin, conflicte in familie, cuplu sau cu prietenii

 

Prima zi a lunii iti este favorabila pentru investitii, cariera, planul material si profesional. Tot pe 1, dar si pe 19, poti avea un succes legat de acte, tranzactii, contracte, comunicare si relatii personale. Pe 2 si 21 iti sunt favorizate intalnirile, activitatile sociale si de grup, parteneriatele de afaceri si proiectele de anvergura. Ziua de 6 este favorabila prospectarii unor planuri financiare, insa pe 6 si 7 ai grija la investitii neverificate, cheltuieli si proiecte la scara larga. Tot pe 6, dar si pe 16, 23 si 27 atentie la discutii tensionate cu rudele si cei aflati la distanta, probleme legate de comunicare, drumuri, acte sau chestiuni legale.

Din 12, pentru vreo doua saptamani te preocupa mai mult activitatile zilnice, tranzactiile, educatia, adoptarea unor noi mentalitati, rudele si anturajul. In aceste privinte, pe 13 si 23 poti avea noi idei, dar si intalniri surpriza sau informatii neprevazute. Din 14, aproape o luna ti se pot imbunatati relatiile cu familia, iti poti infrumuseta caminul si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare. Atentie insa pe 15 si 30, la incidente, situatii neprevazute si tensionate in camin.

De pe 19, cinci luni iti revizuiesti realismul din relatiile de prietenie si atitudinea fata de societate, actiuni colective, asociatii si intrajutorare. Incepand cu 21, o luna esti activ, sociabil, comunicativ si ocupat, implicat in tot felul de schimburi si miscari de idei, de informatii sau bunuri.

Tot pe 21 ai grija la blocaje in relatia cu familia, sefii sau autoritatile, iar pe 25 la conflicte si tensiuni in cuplu, cu asociatii sau partenerul de viata. De pe 26, doua luni iti revizuiesti felul in care actionezi si capacitatea de a obtine ceea ce doresti referitor la scopurile pe care ti le-ai propus, cariera, profesie, imaginea publica si statutul social. Din 29, pana la inceputul lunii septembrie te preocupa mai mult locuinta, familia, parintii si locurile natale.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii, pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum, pentru a adopta o noua atitudine referitoare la educatie, cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.