Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur iunie 2017

Taur iunie 2017

HOROSCOP TAUR IUNIE 2017

Atentie la secrete, prieteni, cheltuieli, serviciu, sanatate si drumuri lungi

 

Pe 1 poti gasi o solutie de regenerare afectiva si financiara, iar pe 3 ai grija la relatii ascunse si venituri ilegale sau imorale. Tot pe 3 poti primi o oferta de munca, insa mai bine amana raspunsul pana pe 13. Din 4 devii ceva mai activ si sociabil, insa si ceva mai agresiv in comunicare. Atentie pe 4 si 14 la tensiuni cu prietenii si la pierderi din afaceri. De pe 6 redevii optimist si increzator in farmecul personal. Din 7 pana pe 21 iti sunt favorabile investitiile si noi planuri financiare. Din 9 lucrurile incep sa-ti mearga din nou bine la serviciu, dar si in privinta sanatatii.

Pe 15 si 18 ai grija la cheltuieli si nu te baza pe veniturile suplimentare. Incepand din 16, pentru cinci luni iti revizuiesti relatiile de prietenie si felul in care te lasi influentat de amici, dar si popularitatea si actiunile de binefacere.

Dupa 21 intri intr-o perioada aglomerata ce cuprinde intalniri, semnari de acte, drumuri scurte si socializare, cunoastere si informare. Pe 24 profita de farmecul personal. Intre 25 si 28 esti ceva mai idealist, dar si mai certaret, lucru care poate provoca atat tensiuni la serviciu, cat si o scadere a energiei. Pe 30 atentie la discutii cu rudele si limitari legate de calatorii la distanta.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau. Ia in considerare si imaginea de ansamblu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.