Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur iulie 2019

Taur iulie 2019

HOROSCOP TAUR IULIE 2019

Tendinte generale: In luna iulie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre informare, drumuri si alergaturi, si casa si familie.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de socializare, comunicare, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri sau idei. Tot aici, intre 3 si 28 ai o perioada favorabila din punct de vedere al dorintelor, relatiilor si finantelor. Eclipsa de Soare din 2 iulie te ajuta sa intelegi mai bine ce simti si ce ai avea nevoie cu adevarat in aceste privinte. Poti face planuri pe care sa le pui in practica in august, deoarece de pe 19 pana la sfarsitul lunii ai o perioada de revizuit interese, mentalitati si atitudini.

Incepand din 2 ai liber sa preiei initiative in ceea ce priveste activitatile casnice, viata intima, caminul, familia, locul de origine, proprietatile imobiliare si acoperirea necesitatilor de baza, desi te implici concret abia din 23, pentru o luna. Actiunile directe iti pot aduce beneficii in ultima parte a lunii si in special in jur de 25, mai ales ca din 28 aici ai posibilitatea sa obtii ce te atrage si iti doresti pe plan relational si financiar, pentru vreo trei saptamani. Tot aici iti sta si mintea pana pe 19, insa intre 8 si 19 mai mult reconsideri preocupari, planuri si idei. Zilele de 8, 9 si 11 pot fi dificile si agitate, asa ca stapaneste-ti impulsivitatea si fa uz de calm si rabdare, ca si in ziua de 30, cand pot exista situatii imprevizibile.

Poti avea succes in: principal in chestiuni legate de comunicare, anturaj, demersuri si inscrisuri. Intre 9 si 14 poti primi noi oportunitati si iti poti pune visele in practica. Zile bune relational si financiar sunt 8 si 18, cand poti avea parte de evenimente placute, iesite din comun, insa pe 17, 21 si 25 pot exista anumite restrictii sau neintelegeri. Pe 19 si 21 ai grija la dificultati de comunicare sau miscare.

Concentreaza-te si atentie la: educatie, studii, perfectionare, cursuri certificate, redirectionarea profesionala, turism, relatii la distanta, cu strainatatea sau pe internet, procese si chestiuni juridice. Eclipsa de Luna din 17 poate aduce evenimente importante care sa sublinieze necesitatea unor schimbari profunde in aceste privinte. In aceasta luna incearca sa echilibrezi dorinta de progres si viitorul, cu lucrurile pe care le cunosti deja, ceea ce exista acum si aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.