Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur iulie 2018

Taur iulie 2018

HOROSCOP TAUR IULIE 2018

Atentie la temperament, comunicare, calatorii, camin, conflicte in familie, cuplu sau cu sefii

 

Pe 5 poti avea un succes legat de intalniri, acte, tranzactii, contracte, comunicare, procese, rude, casnicie si relatii personale, iar pe 8 iti sunt favorizate intalnirile in colectivitate, relatiile de prietenie, actiunile sociale, parteneriatele de afaceri si proiectele de anvergura. Din 12, pentru doua luni si in special in jur de 19 august, toate aceste lucruri iti pot aduce castiguri, crestere si evolutie.

Tot pe 5, dar si pe 27, sunt posibile reactii impulsive, tensiuni sau conflicte in locuinta, legate de parinti, imobiliare, autoritati sau superiori, iar pe 12 cu rudele, apropiatii si strainatatea, in comunicare, calatorii, examene sau chestiuni legale. Ziua de 9 iti poate aduce noi informatii si puncte de vedere legate de camin, familie, casnicie, colaborari, relatii personale, procese si contracte.

De pe 7, trei luni ai sansa de a face schimbari majore in viata ta, ce tin de progresul intelectual, comportament si identitatea personala. Din 10, o luna iti sunt favorizate relatiile sentimentale si cu copiii, castigurile din activitati recreative, hobbyuri sau latura artistica. Pe 12 chiar poti avea surprize placute ce tin de intalniri si legaturi romantice, venituri din proiecte artistice sau propria aparitie. Pe 14 poti lua decizii favorabile ce tin de evolutie, calatorii, relatii sentimentale si cu strainatatea. Pe 22 poti primi castiguri din colaborari, poti incepe o poveste de dragoste sau imbunatati relatia cu partenerul. Pe 24 poti descoperi anumite adevaruri legate de copii, prieteni sau persoana iubita. Pe 28 iti sunt favorizate relatiile spirituale, intelectuale, romantice si la distanta.

In jur de 18 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de cariera, profesie, imagine publica, aspiratiile si scopurile pe care ti le-ai propus. Din 22, pana la mijlocul lui august, in special pe 25 iulie si 2 august, ai grija la temperament, impulsivitate, graba, incidente, comportament agresiv in public si in societate, in fata sefilor si autoritatilor, in camin si familie.

Incepand cu 23, o luna te implici mai mult in actiuni legate de casa, proprietati imobiliare, familie, parinti si locurile natale. Din 26 insa, pentru vreo trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, interesele, atitudinea, felul in care gandesti si actionezi in aceste privinte.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, sa interactionezi mai mult cu cei din jurul tau, sa iti imbunatatesti locuinta si sa iti schimbi atitudinea fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.