Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur iulie 2017

Taur iulie 2017

HOROSCOP TAUR IULIE 2017

Atentie la secrete, sanatate, rude apropiate, certuri si blocaje in serviciu si in calatorii

 

Pe 2 si pe 10 ai grija la limitari in comunicare, educatie si transport. Pe 5 fii calm in exprimare si atent la secrete si lucruri ascunse. Incepand din 5 toata luna sunt favorabile investitiile si castigurile materiale, dar nu cheltui prea mult. Pe 6 esti inclinat spre visare, idealuri si umanitate, dar esti lipsit de energie si mai certaret. De pe 6 te inunda amintirile si te preocupa casa si familia.

Incepand de pe 15 pana spre sfarsitul lui august atentie la sanatate, tensiuni la serviciu, blocaje in studiu si calatorii, si posibile redirectionari profesionale. Din 17 pana pe 5 august devii impulsiv si agitat, asa ca ai grija la incidente si discutii in contradictoriu, cel putin cu apropiatii si familia. Tot pe 17 atentie la investitii si pierderi de bani pe vise si prieteni falsi. Pe 18 atentie la informatii ascunse si surprinzatoare. Pe 18 poti primi o suma de bani din munca proprie. Pe 19 ai sansa de a initia actiuni de regenerare emotionala. Din 20 devii mai apatic, retras, casnic si familist.

Pe 21 atentie la incidente si surprize, mai ales legate de mijloace de transport si comunicare. Din 22, pentru o luna te implici in actiuni legate de camin, familie si proprietati imobiliare. Pe 24 atentie la cheltuieli neprevazute, si tot atunci sunt posibile dezvaluiri de secrete si momente de iluminare. Din 26 devii preocupat de dragoste, copii, placeri si distractii. Pe 27 ai grija la accese de autoritate in familie si cu parintii. Din 31 poti primi castiguri din comunicare, comert sau transport.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti. Gaseste o cale de mijloc intre viata personala si cea profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.