Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur ianuarie 2019

Taur ianuarie 2019

HOROSCOP TAUR IANUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 1, dar mai sigur din 6 incolo, iti indrepti eforturile catre imbunatatirea psihicului, relatii si actiuni confidentiale sau secrete. Incepand cu 20, pentru o luna preocuparile tale incep sa includa scopurile pe care le ai in viata, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatia. Referitor la aceste lucruri, pe 30 reusitele tin de gasirea unor solutii ingenioase, aflarea informatiilor, intalniri, demersuri, comunicare sau tranzactii.

Atentie la: accidente, insomnie, persoane, cunostinte sau legaturi ascunse, dezvaluiri de secrete, afaceri si calatorii la distanta, in special pe 6, 8, 13, 21 si din 28 incolo.

Poti avea succes in: depasirea situatiilor de criza. Pe 4 poti primi vesti bune, iar din 7 incolo, o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, in ceea ce priveste legaturile intime si sufletesti, obtinerea de imprumuturi sau surse externe de venituri, bani sau posesiuni la comun. Dupa 11, in special pe 18, 22 si 25 initiativele si intalnirile iti sunt incununate de succes, dar ai grija totusi la idealism si optimism exagerat. Avand in vedere Eclipsa de Luna din 21, care accentueaza familia, viata intima si imobiliarele, se poate sa primesti o mostenire sau un ajutor din partea rudelor.

Concentreaza-te pe: studii, educatie, perfectionare, cursuri certificate, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si actiuni legale. Intre 4 si 24 iti sunt avantajate intalnirile, drumurile, comunicarea si socializarea, dar toata luna ai ocazia sa faci alegeri inspirate si sa iti pui visele in practica. Evenimente sau decizii importante, extrem de serioase, care pot aduce limitari, intorsaturi, surprize, finalizari sau noi inceputuri, pot avea loc pe 2, 11, 13, 17, 18, 19 si 23, insa Eclipsa din 6 iti permite sa faci schimbarile de care ai nevoie. Profita de aceasta luna pentru a porni in noi directii in vederea evolutiei personale si extinderii orizonturilor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.