Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur ianuarie 2018

Taur ianuarie 2018

HOROSCOP TAUR IANUARIE 2018

Atentie la incidente, secrete, examene, strainatate si calatorii la distanta

 

Din 2 ai liber sa iti folosesti din nou intuitia, insa poti deveni mai irascibil si nehotarat. Pe 2 si 3 poti sa iti pui visele in practica referitor la educatie, studii, calatorii si strainatate. Pe 7 descoperi resursele potrivite ca sa obtii succesul in casnicie, asocieri si colaborari. Tot pe 7 este posibil sa ai acces la anumite informatii si poti intelege mai bine cum sa te stabilizezi psihic si financiar. Ziua de 8 iti aduce succesul in examene, beneficii din strainatate sau turism, si puterea de a face o schimbare. Pe 9 sunt posibile transformari legate de principii, moralitate, educatie, calatorii sau actiuni legale. Pe 9 si 10 ai grija la drumurile lungi si incearca sa fii mai calm in relatia cu cei aflati la distanta.

Incepand cu 11, pana pe 31 te preocupa mai mult principiile de viata si depasirea orizonturilor, iar pe 13 poti fi nevoit sa iei o decizie matura in aceasta privinta. In 13 si 14 atentie la incidente, secrete si blocaje in examene, strainatate si calatorii. Pe 16 poti face cu succes schimbari drastice legate de casnicie, parteneriate, educatie, strainatate, evolutia personala si spirituala.

Din 18, pentru trei saptamani iti pot creste veniturile din cariera, profesie si statutul social. Din 20, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera si imaginea publica.

Pe 20 ai grija la neatentie si incidente in examene si calatorii. Pe 24 iti poti folosi puterea de convingere pentru a obtine un anumit succes legal sau administrativ. In 25 poti adopta o noua viziune privind progresul personal, depasirea orizonturilor, colaborari si parteneriate. Din 26, doua luni esti mai suspicios, ambitios si hotarat sa depasesti situatiile de criza. Pe 28 atentie la neplaceri in calatorii si examene. Din 31, trei saptamani te preocupa mai mult situatia sociala si cariera.

Profita de aceasta luna ca sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii, si sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.