Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur februarie 2019

Taur februarie 2019

HOROSCOP TAUR FEBRUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 14 iti revin puterea fizica si vitalitatea, si pana la sfarsitul lui martie iti indrepti eforturile catre imbunatatirea vietii tale in general. Din 19 pana pe 28 iti poti cheltui energia in mod practic, realist si inspirat. Asculta-ti intuitia si instinctele in orice faci, actiuni sau intalniri.

Din 19, o luna te implici in obtinerea popularitatii, colectivitate, cercul de cunostinte, organizatii, corporatii, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. Aici iti concentrezi preocuparile si interesele, si inainte, si dupa, chiar din 10 si pana la mijlocul lui aprilie. In martie poti revizui unele mentalitati, idei si puncte de vedere. Pana atunci ai parte de usurinta in intelegere si comunicare, vesti bune si decizii intelepte. Totusi, pe 19 si 22 iti poti schimba perspectiva, pot avea loc confuzii sau neplaceri.

Poti avea succes in: depasirea situatiilor critice, regenerarea afectiva si financiara, mai ales pe 8, cand poti obtine un progres. In primele trei zile iti sunt favorabile deciziile, vestile si informatiile, pot fi imbunatatite legaturile intime si sufletesti, obtinerea de imprumuturi, mosteniri, partaje, surse externe de venituri, bani sau posesiuni la comun. Pe 22 insa poti avea parte de blocaje sau dificultati.

Pe 3, 8, 10 si 18 poti avea si un succes in ceea ce priveste scopurile pe care le ai in viata, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social si reputatia. In plus, Luna Noua din 4 iti poate aduce noi oportunitati si inceputuri.

Concentreaza-te pe: studii, educatie, perfectionare, cursuri certificate, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si actiuni legale. Relational si financiar poti beneficia de unele avantaje din 4 pana la sfarsitul lunii, mai ales intre 14 si 23, insa pot exista schimbari sau tensiuni dupa ziua de 26. Tot in aceste privinte, de la mijlocul lunii si pana in toamna pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale. O prima data de mentionat este 28 martie.

Atentie la: accidente, insomnie, persoane, cunostinte sau legaturi ascunse, dezvaluiri de secrete, afaceri si calatorii la distanta, in special in primele doua zile, intre 8 si 14, si pe 22. La Luna Plina de pe 19 ai grija la jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii, tensiuni cu persoana iubita sau copiii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.