Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur februarie 2018

Taur februarie 2018

HOROSCOP TAUR FEBRUARIE 2018

Atentie la dificultati afective, financiare, cu partenerul, prietenii si autoritatile

 

Pe 3 poti initia noi actiuni ce tin de cariera, directia profesionala si depasirea crizelor financiare. Pe 4 atentie la tensiuni si blocaje in relatia de cuplu, cu sefii si autoritatile sau in privinta veniturilor din profesie. Pe 7 poti fi atras sau surprins de o situatie neconventionala legata de un coleg, un sef, activitati in public sau un proiect profesional.

Din 11, pentru o luna te bucuri de aprecierea in colectivitate si pot creste castigurile din afaceri. Pe 11 si 14 incearca sa fii realist cu privire la statutul social, cariera, colaboratori, casnicie, partener si autoritati. Mai bine amana deciziile in aceste privinte pana pe 14 si 15, cand poti gasi noi directii si poti adopta noi mentalitati. In 16 poti lua hotarari ce tin de prieteni, afaceri si organizatii, cu efect pe termen lung. Ziua de 17 este favorabila activitatilor intelectuale publice si profesionale, insa ai grija la dificultati in privinta prietenilor, afacerilor si veniturilor suplimentare.

Incepand cu 18, pentru o luna te implici in proiecte de anvergura, activitati colective si sociale. In plus, trei saptamani te preocupa viitorul, afacerile, prietenii si actiunile umanitare.

Pe 21 popularitatea iti este la cote maxime, iar pe 25 poti avea o intuitie deosebita si o idee geniala. In ambele zile ai grija la relatiile de prietenie, legaturile intime si veniturile din afaceri. Atentie insa, deciziile si actiunile din 21 si 25 se pot dovedi de lunga durata. Pe 27 poti fi tentat de o relatie pasionala cu o persoana din cercul tau de cunostinte sau prieteni.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, aspiratii si de statutul social, dar si ca sa iti definesti planurile de viitor, sa iti cresti popularitatea, si sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.