Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur decembrie 2018

Taur decembrie 2018

HOROSCOP TAUR DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, sanatate, serviciu, tensiuni in intimitate, cu prietenii sau colegii

 

De pe 1 redevii preocupat de viata de cuplu, legaturi personale si directe, asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese, contracte si lucrul cu publicul. Pana pe 6 revezi informatii si regandesti lucrurile, iar intre 6 si 13 poti sa aplici practic o noua viziune. Din 2, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra casniciei, parteneriatelor, dorintelor de uniune si beneficiilor din cooperare si conlucrare. In privinta acestora, primele zile iti pot aduce situatii surpriza, pe 16 poti lua decizii durabile, pe 21 poti fi inspirat, dar si cam visator, iar pe 28 iti sunt favorizate schimbarile profunde.

Pana pe 22 inca mai esti pasional si ambitios, simti nevoia sa controlezi lucrurile, sa te implici in gasirea unor resurse pentru a depasi crizele afective si financiare. In prima saptamana, mai ales intre 3 si 6, dar si pe 25, ai grija la accidente neprevazute, crize de gelozie, forta distructiva, neglijenta si neclaritate. De fapt, din 13, pentru vreo trei saptamani esti interesat mai mult de investigatii, regenerarea afectiva si materiala, relatii intime, imprumuturi, mosteniri, bani sau bunuri la comun si obtinerea unor surse externe de finantare. Pe 20 o situatie iesita din comun iti poate aduce o oportunitate de deschidere, eliberare sau reforma, iar pe 21 iti sunt favorabile orice lucruri ce tin de intalniri, aflarea si asimilarea informatiilor, acte oficiale, negocieri, drumuri si alergaturi.

Tot in aceasta privinta, a recapatarii puterii personale si a controlului, de la sfarsitul lunii, pana in februarie poti exagera destul de mult, poti fi extrem de increzator si idealist, asa ca ai grija la aventuri secrete, lucruri ce pot iesi la iveala, dezamagiri intense, scandaluri, minciuni, falsuri si tendinta de a-ti atinge scopurile prin orice mijloace, in special la mijlocul lui ianuarie.

Din 22, pentru o luna te concentrezi pe completarea studiilor, redirectionarea profesionala, evolutia personala, perfectionare, turism, calatorii la distanta, procese si actiuni legale. Referitor la aceste lucruri, sfarsitul de an si inceputul lui 2019 iti pot aduce stabilitate, maturitate, evenimente categorice si hotarari cu efect de lunga durata. In plus, incepand din ultimele zile ale lunii, in anul ce vine ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa iti pui concret visele in practica.

Din punct de vedere al initiativelor legate de colectivitate, cercul de cunostinte, proiecte de viitor, grupuri, asociatii si afaceri la scara larga, pe 7 poti fi prea senzitiv, idealist si romantic, asa ca ai grija la neintelegeri in comunicare, incidente din neatentie, idealuri utopice, acte caritabile si dezamagiri. Pe 17 insa iti poti folosi cu succes instinctele, credinta, ambitia si vointa.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada, sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii sau calatorii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.