Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur decembrie 2017

Taur decembrie 2017

HOROSCOP TAUR DECEMBRIE 2017

Atentie la incidente, secrete, sanatate, serviciu, calatorii, rabufniri si tensiuni cu prietenii

 

De pe 1 pana de Craciun poti obtine venituri suplimentare din imprumuturi, mosteniri sau partaje, si esti mai pasional in dragoste. Tot pe 1 atentie la incidente, sanatate, epuizare psihica si fizica. Pe 3 poti avea un succes legat de parteneriate de viata sau afaceri, si asocieri de lunga durata. Pe 3 si pe 10 ai grija la secrete, tensiuni si blocaje financiare legate de prieteni si in afaceri.

In perioada 3 – 23 decembrie iti revizuiesti puterea interioara, capacitatea de investigatie si de regenerare, imprumuturile si posesiunile la comun, iar pe 6 poti sa redresezi o situatie mai veche. Incepand cu 9, o luna si jumatate devii mai hotarat si impulsiv cu partenerul si in relatiile personale. Pe 10 poti face o descoperire si poti intelege cum sa depasesti situatiile de criza. Pe 13 si 15 atentie la secrete si informatii dezvaluite. Pe 16 poti lua o decizie de stabilizare psihica si financiara.

Dupa trei ani de restrictii si lectii despre obtinerea linistii sufletesti, regenerarea financiara si depasirea situatiilor dramatice, din 20 decembrie, urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la evolutia personala, educatie, crezuri, principii si calatorii la distanta.

Din 21, pentru o luna te implici in completarea educatiei tale, imbunatatirea cunostintelor sau calatorii. Si chiar in acea zi poti lua o hotarare in aceasta privinta, cu efect pe termen lung. Tot in 21 iti sunt favorizate beneficiile din activitati suplimentare, relatii sau activitati neoficiale. Din 23, pana in mai 2018 poti face cu succes schimbari drastice legate de casnicie, parteneriate, evolutia spirituala, educatie, relatia cu strainatatea si dezvoltarea personala. De pe 25, pentru aproape patru saptamani iti sunt favorizate relatiile cu cei aflati la distanta si castigurile din strainatate sau activitati spirituale. Tot in 25 dai dovada de maturitate in privinta acestora. Pe 28 poti initia actiuni legate de parteneriate.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada, sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.