Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur august 2019

Taur august 2019

HOROSCOP TAUR AUGUST 2019

Tendinte generale: In luna august pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre casa si familie, si sentimentele tale, placeri si fericire. Totusi, de pe 1, cand se clarifica atmosfera si gandirea, pana pe 11, mintea iti mai fuge catre educatie, informare, drumuri si alergaturi, cand iti sunt favorabile orice intelegeri sau intalniri legate de socializare, comunicare, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri sau idei.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. In aceste privinte primele zile ale lunii iti pot aduce schimbari si evenimente imprevizibile, dar si sansa unui nou inceput datorita Lunii Noi de pe 1. Incearca sa fii deschis si adaptabil, dar sa amani deciziile importante pentru cateva zile, mai ales ca intre 4 si 21, in special pe 7, 8 si 14 poti avea parte de succes, momente placute si ocazii de castig. In plus, din 11 pana in ultimele zile ale lunii iti indrepti gandurile si interesele exclusiv inspre aceste chestiuni. Cel putin pe 16 si 21 pot avea loc demersuri importante, poti afla noi informatii si poti descoperi noi perspective.

Incepand cu 18 si mai mult din 23, lucrurile importante devin iubirea, legaturile romantice, relatia cu tinerii si copiii, arta, creativitatea, activitatile educative, relaxarea, joaca si distractiile. Cel putin pana la mijlocul lui septembrie aici te implici cel mai tare, aici iti indrepti spiritul de actiune, energia, sociabilitatea si dorintele, aici poti obtine avantaje si beneficii pe plan relational si financiar. Pot exista oportunitati de succes si schimbari favorabile in special pe 24, 26, 28 si 30. Din 29 si din punct de vedere mental, al ideilor, intereselor, intalnirilor si planurilor te concentrezi mai tare pe aceste chestiuni, iar Luna Noua de pe 30 iti deschide noi cai si directii de urmat.

Pe termen lung, din 11 revin norocul, optimismul, sansele de extindere, crestere si progres in legatura cu depasirea crizelor afective si financiare, recapatarea controlului, ajutorul extern, relatii intime si de suflet, imprumuturi, venituri suplimentare, posesiuni la comun, mosteniri si partaje. Iar din 12, tot anul iti sunt incurajate reinventarile, reformele, schimbarile, eliberarile de atasamente si abordarile inovatoare cu privire la viata ta proprie, incotro te indrepti, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti.

 

Atentie la: obiectivele tale in viata, succesul profesional, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imagine publica, statut social, faima, renume si reputatie. In aceste privinte Luna Plina din 15 poate aduce tensiuni, situatii conflictuale si schimbari, cel putin la nivel relational si financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.