Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur august 2018

Taur august 2018

HOROSCOP TAUR AUGUST 2018

Atentie la temperament, calatorii, camin, serviciu, sanatate, conflicte in familie, cuplu sau cu sefii

 

Pana pe 15, in special pe 1 si 2, ai grija la temperament, impulsivitate, graba, incidente, comportament agresiv in public si in societate, in fata sefilor si autoritatilor. Oricum, de pe 7 pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de rebel si agitat, iar de luna ce vine poti aborda un nou stil de a te comporta in societate, fata de superiori, obiectivele tale, cariera, profesie si statutul social.

Din 7, o luna ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine castiguri mai mari din serviciu. Pe 8, daca gasesti solutii inventive, chiar iti sunt favorizate relatiile profesionale si cu autoritatile, si poti obtine beneficii din munca, profesie, cariera, statut social sau imagine publica. In schimb pe 10 si pe 26 ai grija la blocaje legate de serviciu, calatorii, actiuni legale sau strainatate.

Tot ziua de 7 iti poate aduce dificultati legate de camin, familie, imobiliare, casnicie, colaborari, relatii personale, procese sau contracte. In special pe 9, dar si pe 11 si 28, poti obtine noi informatii si perspective asupra acestor lucruri, insa ai grija la exagerari, excese si supraevaluari. Pana pe 19 inca mai poti revizui mentalitatea si interesele legate de familie, parinti, locurile natale, camin si proprietatile imobiliare.

Din 13 in 27 ai ocazia sa reevaluezi initiativele fata de imbunatatirea si perfectionarea intelectuala, educatie si calatorii, iar incepand cu 23, pentru o luna esti mai sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, hobbyuri, petreceri si distractii. Mai mult, in jur de 25-27 august ai sansa de a pune bazele unor proiecte personale in scopul progresului propriu, prin care poti gasi noi lucruri sau locuri de cercetat si explorat, noi modalitati de a te pune in valoare, noi activitati placute si relaxante, si posibil chiar noi relatii sentimentale, spirituale sau la distanta.

In plus, in jur de 19 poti avea succes in uniuni si colaborari, relatii de prietenie, asocieri de lunga durata, incheierea de contracte, parteneriate de viata sau afaceri, iar din 23 pana la sfarsitul lui septembrie, poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la casnicie, cuplu, aplanarea conflictelor, educatie, strainatate, evolutia personala si spirituala.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti, pentru a initia actiuni de imbunatatire a locuintei, pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.