Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur aprilie 2018

Taur aprilie 2018

HOROSCOP TAUR APRILIE 2018

Atentie la incidente, secrete, examene, strainatate si calatorii la distanta

 

In prima zi a lunii ai grija la informatii secrete si lucruri ascunse, iar pe 4, 5, 11 si 25 si la activitati si actiuni mai putin morale si legale, dificultati la examene si in drumurile lungi.

Pe 2 atentie in calatoriile la distanta si in privinta actiunilor legale. Pe 14 poti gasi solutii pentru schimbari necesare referitoare la casnicie, cuplu, parteneriate, educatie, strainatate, evolutia personala si spirituala. Incepand cu 18 si mai clar din 22, pana in septembrie revin insa teme mai vechi ce tin de studii, calatorii, strainatate, autodepasire, principii de viata, moralitate si legalitate, ce te indeamna sa iti reanalizezi atitudinea, sa revezi greselile pe care le-ai facut si sa gasesti modalitati prin care sa recapeti controlul asupra acestor lucruri. Pe 24 si 26 chiar ai ocazia sa iti canalizezi energia si actiunile catre o transformare drastica, iar deciziile din 29 pot avea urmari pe termen lung.

Din 5, pentru doua saptamani iti sunt favorizate relatiile cu strainatatea, iti poate creste popularitatea, poti obtine beneficii din farmecul personal si din activitati la scara larga, umanitare, intelectuale sau spirituale, in special pe 7, 11, 12, 14 si 17. Pe 17 incearca totusi sa fii atent si la partener, dar si la ceilalti, si sa nu astepti de la ei sa te ajute doar pentru sarmul si magnetismul tau.

Pana pe 15 inca mai poti sa constientizezi anumite dependente si sacrificiii pe care le faci, iar incepand de atunci inca o luna ai o perioada de introspectie si analiza a ultimului an, dar ai si ocazia sa pui capat anumitor ganduri, obiceiuri sau tendinte negative. Pe 18 poti avea parte de situatii neasteptate legate de relatii, obiective sau activitati ascunse, confidentiale.

De pe 20 iti revin optimismul si stralucirea, si pentru o luna ai calea deschisa pentru a te reinventa. Din 24, aproape o luna iti sunt favorizate investitiile si poti avea si venituri, dar si cheltuieli mai mari decat de obicei, in special pentru confortul personal.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce ar trebui sa renunti de acum inainte, dar si sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.