Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Taur aprilie 2017

Taur aprilie 2017

Atentie la drumuri lungi, afaceri, prieteni, secrete si legalitate

 

De pe 3 incepi sa-ti reevaluezi prietenii, dar si relatiile si veniturile din afaceri. Din 6 incepi sa reiei teme mai vechi legate de regenerare, siguranta emotionala si financiara. Din 10 iti revizuiesti atitudinea, iar din 20 devii introspectiv si constientizezi sacrificiile pe care ar trebui sa le faci. Tot din 20 iti reevaluezi principiile, moralitatea si dezvoltarea personala.

Pe 6 ai oportunitatea sa cresti pe plan personal prin studii, examene sau calatorii. De pe 15 iti revine popularitatea, iar castigurile din afaceri si activitati de grup incep din nou sa creasca. Deciziile luate pe 17 te ajuta si in aceasta privinta, dar si in depasirea crizelor emotionale. Din 19 iti revine energia si entuziasmul, iar din 21 actionezi efectiv pentru a-ti creste veniturile. Pe 24 constientizezi importanta renuntarii la anumite obiceiuri si tendinte pentru a te regenera pe plan afectiv, dar si material.

Ai grija la sanatate pe data de 7, iar pe 9 la calatorii la distanta, lege si moralitate. Pe 8 si 21 ai grija la tensiuni cu prietenii si in afaceri, blocaje emotionale sau financiare. Pe 28 un moment de iluminare poate expune un anumit secret.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.