Home / Horoscop saptamanal / Taur 9 – 15 iulie 2018

Taur 9 – 15 iulie 2018

HOROSCOP TAUR 9 – 15 IULIE 2018

Atentie la tensiuni in camin sau familie, in relatiile personale, cu rudele sau strainatatea

 

Luni inca mai poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de camin, imobiliare, familie, cuplu, relatiile personale, lucrul cu publicul, procese sau colaborari. In plus, de marti revine optimismul in viata de cuplu, iti sunt favorizate din nou contractele si asocierile, si iti pot creste beneficiile din parteneriate de viata sau de afaceri.

Tot de marti, o luna iti sunt favorizate iubirea, relatia cu copiii, veniturile din actiuni recreative sau artistice. Toata saptamana, in special joi si sambata, poti avea un succes legat de viata ta si evolutia personala. Poti avea parte de recunoastere, intalniri si evenimente surpriza, sentimentale sau dinspre copii, poti castiga din arta si creativitate, poti solutiona o actiune legala, poti lua decizii in relatia cu strainatatea si poti gasi noi cai de a te exprima.

Pana joi ai grija la relatia cu rudele, anturajul si cei aflati la distanta, dificultati in examene, tranzactii si acte, neplaceri legate de comunicare sau miscare. Profita de Eclipsa Solara de vineri ca sa adopti o noua mentalitate, sa gasesti o noua forma de socializare si interactiune cu mediul apropiat! Cauta noi solutii pentru felul in care relationezi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.