Home / Horoscop saptamanal / Taur 9-15 aprilie 2018

Taur 9-15 aprilie 2018

HOROSCOP TAUR 9 – 15 APRILIE 2018

Atentie la comportament, incidente, secrete, examene, strainatate si calatorii la distanta

 

In primele trei zile ar trebui in continuare sa fii atent la tensiuni nervoase, secrete, interese, relatii si actiuni ascunse sau mai putin morale si legale.

Pana miercuri iti mai sunt inca favorabile relatia cu strainatatea, beneficiile din intalniri si propriul sarm, din activitati turistice, educative, intelectuale sau spirituale. Pana sambata poti initia actiuni inspirate in aceste directii, iar de marti pana joi poti chiar trece un examen cu succes sau cuceri o persoana aflata la distanta, in colectivitate.

Sambata poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la studii, strainatate, casnicie, cuplu, evolutia personala si spirituala. De duminica pana martea ce vine incearca sa iti controlezi atitudinea. Tot atunci poti aplana conflictele, incheia un parteneriat, si poti face schimbari ce tin de comportament, infatisare, activitati intelectuale si relatii la distanta.

De duminica pana miercurea urmatoare poti avea parte de situatii neasteptate legate de relatii, obiective si activitati ascunse, confidentiale.

Tot de duminica incolo iti revin gandirea introspectiva, inclinatia spre analiza si eliminare a influentelor negative din viata ta. Profita pentru a te elibera de dependente!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.