Home / Horoscop saptamanal / Taur 8 – 14 octombrie 2018

Taur 8 – 14 octombrie 2018

HOROSCOP TAUR 8 – 14 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, calatorii, serviciu, sanatate, partener, asociati, sefi sau autoritati

 

Pana vineri ai grija la dificultati referitor la serviciu, sanatate, examene, actiuni legale, strainatate sau drumuri lungi.

De miercuri, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de casnicie, cuplu, asocieri, procese, contracte, reconcilieri si lucrul cu publicul. Referitor la aceste lucruri, in prima parte a saptamanii poti primi vesti sau poti afla lucruri surprinzatoare, insa de miercuri pana vineri ai sansa de a lua lua decizii practice, de a lansa proiecte sau de a pune bazele unor intelegeri, cu efect pe termen lung. Duminica si luni insa, ar trebui sa eviti sau sa amani intalnirile importante.

In aceeasi directie, in continuare ai ocazia sa reevaluezi relatia de cuplu, casnicia, legaturile personale, capacitatea de convietuire si cooperare, dar si castigurile din asocieri, contracte si contactul cu oamenii. Pana joi reexamineaza aceste situatii, ca sa impiedici blocaje in public, tensiuni in cuplu, in relatia cu cei apropiati, sefi sau autoritati. Afla exact ce ti-ar placea si te tenteaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti.

In plus, Luna Noua de marti te indeamna sa reconsideri conditiile de munca si trai, sanatatea, regimul de viata si relatiile colegiale, dar si veniturile din munca si beneficiile din serviciu. Profita de aceasta perioada ca sa clarifici relatii sau situatii, si sa intelegi mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.