Home / Horoscop saptamanal / Taur 8-14 iulie 2019

Taur 8-14 iulie 2019

HOROSCOP TAUR 8 – 14 IULIE 2019

In continuare iti indrepti preocuparile atat catre apropiati, informare, drumuri si alergaturi, cat si spre casa si familie.

Saptamana aceasta poti avea parte de transformari majore legate de cei din jurul tau, mediul in care traiesti, cum te misti, gandesti si vorbesti, comunicare, socializare, informare, inscrisuri, anturaj, rude, prieteni, schimburi, tranzactii. Poti avea parte de anumite restrictii, provocari, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, situatii de criza, cel putin pe interior, dar pot aparea si noi oportunitati, perspective, lucruri, persoane, relatii sau proiecte care sa te atraga. Pot exista incheieri de capitole, rupturi sau finalizari, care sunt insa necesare pentru a echilibra ce ai nevoie cu ceea ce trebuie facut. Incearca sa accepti schimbarea de directie si sa mergi pe ceea ce simti in sufletul tau.

De luni, pana pe 19 ai ocazia sa afli informatii, sa reconsideri atitudini, sa revizuiesti mentalitati, preocupari si interese referitor la activitati casnice, viata intima, camin, familie, proprietati imobiliare si acoperirea necesitatilor de baza. Sunt posibile neintelegeri, tensiuni sau incidente legate de familie, locuinta si imobiliare, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.