Home / Horoscop saptamanal / Taur 8-14 aprilie 2019

Taur 8-14 aprilie 2019

HOROSCOP TAUR 8 – 14 APRILIE 2019

De miercuri, pana in august ai parte de reevaluarea progresului, cresterii si viitorului legate de depasirea crizelor afective sau financiare, relatii intime, legaturi de suflet, obtinerea unui ajutor extern, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani sau bunuri la comun. Pot avea loc dificultati, succesul si castigul pot stagna, dar ai ocazia sa-ti ajustezi judecata si principiile. Saptamana aceasta chiar poate exista nevoia unei schimbari la nivel de mentalitate, interese, relatii si finante.

Poti avea succes in: ceea ce priveste colectivitatea, cercul de cunostinte, gruparile, organizatiile, corporatiile, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afacerile la scara larga. Informatiile descoperite sau vestile primite acum iti pot oferi noi puncte de vedere, decizii si strategii, o schimbare in modul de abordare si ocazia de a-ti corecta viziunea.

In legatura cu avantajele si beneficiile din actiuni colective sau umanitare, tehnici si domenii noi, pot avea loc intalniri fascinante, poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti primi un ajutor financiar de la o asociatie sau cunostinta, poti obtine castiguri din activitati de grup si poti pune bazele unor relatii sau afaceri de anvergura pe termen lung. Anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale, intense si extrem de tentante, insa incearca sa fii realist, practic si cumpatat.

Concentreaza-te pe: etica, legalitate, moralitate, educatie, drumuri, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, relatia cu strainatatea, procese sau chestiuni juridice. Pot avea loc lectii de viata, evenimente importante sau dramatice, insa incearca sa privesti posibilele provocari, blocaje sau situatii de criza ca pe oportunitati de a acumula experienta, de a te maturiza si a recapata controlul asupra situatiilor.

Atentie la: lucrurile ce tin de imbunatatirea psihicului, activitati si legaturi confidentiale, subiecte oculte, persoane ascunse, renuntarea la sacrificii, dependente sau relatii nocive. Ai grija la lege, moralitate si principialitate, procese, accidente, calatorii si tensiuni cu cei aflati la distanta. Poti intampina rezistenta, te poti simti atacat, pot exista momente de lupta, frustrare, deprimare sau panica, insa toate acestea au rolul de a te face sa te autodepasesti si sa imbratisezi o noua perspectiva. Deschide ochii in special la ce tine de intimitate, relatii sufletesti, sprijin moral si afectiv venit din afara. Fii intelept si adaptabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.