Home / Horoscop saptamanal / Taur 7 – 13 mai 2018

Taur 7 – 13 mai 2018

HOROSCOP TAUR 7 – 13 MAI 2018

Atentie la temperament, cheltuieli, secrete, drumuri lungi, tensiuni cu prietenii si superiorii

Si saptamana aceasta, si cealalta, atentie la incidente, temperament, calatorii la distanta, impulsivitate, blocaje si tensiuni in examene, relatia cu strainatatea sau autoritatile, tendinte agresive in societate, relatii si actiuni secrete sau mai putin morale si legale.

Pana marti iti sunt favorizate activitatile sociale si recreative prin care te simti bine si te rasfeti. Ai grija insa la investitii si cheltuieli cu prietenii sau pe propriul confort. Pana miercuri poti fi generos si optimist, poti semna noi contracte sau parteneriate, insa incearca sa nu exagerezi si sa nu te lansezi in colaborari si promisiuni mai mari decat poti duce.

De duminica iti revin optimismul si gandirea pozitiva, si pana la sfarsitul lunii esti mai comunicativ si iti sunt favorizate orice intalniri. Chiar de miercuri incepand, anumite decizii legate de principii, studii, perfectionare si calatorii, iti pot ajuta evolutia personala si profesionala. Profita de aceasta saptamana pentru a initia actiuni corespunzatoare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.