Home / Horoscop saptamanal / Taur 7-13 ianuarie 2019

Taur 7-13 ianuarie 2019

HOROSCOP TAUR 7 – 13 IANUARIE 2019

De luni, pentru o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, referitor la legaturile intime si sufletesti, obtinerea de imprumuturi, finalizarea mostenirilor sau partajelor, surse externe de venituri, bani sau posesiuni la comun cu altcineva.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni ascunse sau secrete, privind imbunatatirea psihicului si eliminarea dependentelor, obiceiurilor si relatiilor nocive. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de intimitate, apropiere sufleteasca sau un ajutor primit moral, afectiv sau financiar. Fii sincer cu tine insuti si optimist, dar nu exagera.

Concentreaza-te pe: studii, perfectionare, cursuri certificate, redirectionare profesionala, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si actiunile legale. In aceste privinte ai sansa sa recapeti controlul si sa faci planuri durabile in timp. Pregateste-te pentru o schimbare si ai mai multa incredere ca visele tale pot deveni realitate.

Atentie la: insomnie, legaturi ascunse, dezvaluiri de secrete, rabufniri emotionale, tensiuni in afaceri, in societate sau in cercul de cunostinte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.