Home / Horoscop saptamanal / Taur 6-12 mai 2019

Taur 6-12 mai 2019

HOROSCOP TAUR 6 – 12 MAI 2019

Incepand de luni, pana pe 21 esti vioi si comunicativ, iar mintea iti sta mai mult la viata ta, felul in care te exprimi si te infatisezi. Ai putea profita de aceasta perioada pentru a-ti indrepta intr-acolo interesele, preocuparile si demersurile. Chiar in primele zile, in special miercuri, poti avea parte de intalniri marcante si reuniuni neobisnuite, poti avea idei inovatoare sau iesite din comun. Acorda atentie, deoarece pot exista situatii neprevazute.

Poti avea succes in: privinta acelorasi lucruri, legate de cursul vietii tale, directia in care te indrepti si modul in care vezi lucrurile, imaginea personala, comportament, vitalitate, identitatea si integritatea proprie. Evenimentele iti pot aduce o schimbare favorabila pe termen lung prin eliminarea unor atasamente si tendinte invechite sau negative. Se poate sa iti imbunatatesti imaginea datorita popularitatii in anumite organizatii sau corporatii, sa te perfectionezi in urma unor cursuri, sa finalizezi procese, sa castigi din turism sau strainatate.

Concentreaza-te pe: relatii secrete, persoane ascunse, modul in care te sacrifici din dragoste, felul in care te abandonezi pe tine in favoarea celorlalti, avantaje materiale si beneficii din activitati confidentiale, spirituale, religioase, oculte sau de intrajutorare. Anumite situatii te pot limita, bloca si forta sa faci o schimbare imediata, drastica si profunda, dar in acelasi timp poti avea una din cele mai bune perioade ale anului, atat pe plan relational, cat si financiar, in privinta acestor lucruri. Poti primi noi sanse de castig si oportunitatea de a obtine ce te atrage, iti doresti si ti se potriveste, fie relatie, obiect, activitate sau proiect. Incearca sa dai dovada de adaptabilitate si sa faci alegeri bune pentru viitorul tau. Iti sunt incurajate initiativele de obtinere a confortului fizic si psihic, asa ca foloseste-ti curajul, insa actioneaza moderat si cumpatat. Totul tine de lucrurile pe care le descoperi si le constientizezi, de atitudinea fata de rolul de victima si fata de abandonarea unor persoane, relatii sau obiceiuri nocive. Poti avea succes in orice intalniri, discutii si investigatii ce iti pot asigura ajutorul celorlalti, stabilitatea emotionala, afectiva sau financiara.

Atentie la: dezvaluiri de secrete, procese, examene, relatia cu strainatatea, persoane ascunse, tensiuni in intimitate, cheltuieli, resurse proprii sau externe. Pana miercuri inclusiv fii atent si la intalniri personale, gesturi, vorbe si miscari. Teoretic evenimentele te pot surprinde in mod placut, dar ar fi bine sa ramai conectat la realitate si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.