Home / Horoscop saptamanal / Taur 6 – 12 august 2018

Taur 6 – 12 august 2018

HOROSCOP TAUR 6 – 12 AUGUST 2018

Atentie la sanatate, serviciu, lege, calatorii, tensiuni in camin, familie sau cuplu

 

De marti, pentru o luna ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine castiguri mai mari din serviciu. In primele trei zile chiar iti sunt favorizate cresterea profesionala, legaturile colegiale si castigurile din serviciu, atat timp cat esti inventiv si abordezi un nou mod de actiune in privinta carierei, statutului social si imaginii publice, a scopurilor pe care ti le-ai propus sa le atingi si eforturilor de a obtine succesul social. De marti pana vineri ai grija insa la blocaje legate de serviciu, educatie, studii, lege, calatorii sau strainatate. Incearca sa vezi unde ai gresit pana acum, urmeaza-ti interesul, fii practic, realist si chibzuit.

Tot de marti, pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de rebel si agitat. Incearca sa gasesti o noua forma de comportament si exprimare a personalitatii.

Totusi, tema saptamanii este gasirea unei noi atitudini fata de casa, imobiliare, locuri natale, familie si nevoile de baza. Marti, joi si sambata poti avea noi viziuni asupra acestor lucruri, poti intampina tensiuni si dificultati legate de locuinta, proprietati imobiliare, familie, cuplu, relatiile personale, lucrul cu publicul, contracte, procese si asocieri, asa ca fii cumpatat si evalueaza-ti corect nivelul de putere pe care o ai. Profita de Eclipsa Solara de sambata ca sa gasesti solutii pentru necesitatile proprii, situatia locativa si relatia cu familia!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.