Home / Horoscop saptamanal / Taur 5-11 noiembrie 2018

Taur 5-11 noiembrie 2018

HOROSCOP TAUR 5 – 11 NOIEMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete si epuizare psihica

 

Incepand de marti, doua luni incearca sa constientizezi necesitatea de a renunta la ceea ce iti face rau. Iar incepand de joi, pentru treisprezece luni norocul, sansa, cresterea si succesul te favorizeaza in orice este legat de relatii intime, resurse financiare externe, venituri suplimentare, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani sau bunuri la comun.

De marti pana vineri ai ocazia sa iti schimbi atitudinea referitor la legaturile colegiale si veniturile din serviciu sau munca in folosul altora, mai ales in privinta relatiilor profesionale si cu autoritatile, si a beneficiilor din cariera, reputatie si imaginea publica. De sambata, pentru o saptamana ai sansa de a lua initiative favorabile pe plan profesional.

Luna Noua de miercuri te indeamna spre noi inceputuri legate de cuplu, parteneriate de viata sau afaceri, relatii personale, asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese, contracte, reconcilieri si lucrul cu publicul. In aceste privinte, in primele zile iti sunt favorizate clarificarile si ai capacitatea sa vezi mai bine realitatea, iar de joi pana duminica poti sa iti impui vointa si ambitia. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.