Home / Horoscop saptamanal / Taur 5-11 august 2019

Taur 5-11 august 2019

HOROSCOP TAUR 5 – 11 AUGUST 2019

Pana duminica iti mai sunt avantajate proiecte si activitati ce tin de educatie, anturaj si comunicare. Incearca sa programezi intrevederi, sa initiezi demersuri si intelegeri.

De duminica iti revin norocul, ocaziile de extindere si sansele de crestere referitoare la obtinerea unui ajutor afectiv si financiar, relatii intime si de suflet, imprumuturi, bani si posesiuni la comun, insa chiar dinainte poti avea parte de noi oportunitati.

Tot de duminica, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de activitati casnice, familie, camin, imobiliare, originile tale, viata intima, linistea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. In aceste privinte ai o perioada favorabila intalnirilor, socializarii, negocierilor si obtinerii unor beneficii materiale.

Ca urmare, saptamana aceasta poti avea parte de victorii, castiguri, succes in relatii sau afaceri, in special cele legate de intimitate, camin, familie si imobiliare. Poti obtine un credit imobiliar, poti finaliza o mostenire sau un partaj, familia ta se poate mari sau te poti implica intr-o legatura intima si profunda.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.