Home / Horoscop saptamanal / Taur 4-10 noiembrie 2019

Taur 4-10 noiembrie 2019

HOROSCOP TAUR 4 – 10 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta poti depune eforturi mai mari in chestiuni ce tin de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. In primele doua zile pot avea loc dificultati din cauza unor actiuni de dominare sau compromisuri impuse, dar de miercuri pana saptamana ce vine exista sanse pentru negocieri, solutionari favorabile si gasirea unui echilibru. Evita forta insa fii curajos, elimina constrangerile si indrazneste sa lupti pentru drepturile tale.

Lucrurile in care te implici in mod concret sunt legate insa de relatiile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Aici ai ocazia sa gasesti resurse si ajutoare, sa afli noi informatii, sa te trezesti la realitate, sa renunti la limitari, sa-ti recapeti puterea si controlul asupra situatiilor. Accepta ca a venit momentul unor transformari si incepe sa pui lucrurile in miscare pentru a-ti implini sperantele.

Alte arii de interes in care ai oportunitatea sa iti pui planurile in aplicare tin de educatie, studii, perfectionare, redirectionarea profesionala, drumuri lungi, calatorii si relatii spirituale, la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. Ai incredere sa-ti urmezi visele si imbina inspiratia cu spiritul constructiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.