Home / Horoscop saptamanal / Taur 4-10 martie 2019

Taur 4-10 martie 2019

HOROSCOP TAUR 4 – 10 MARTIE 2019

Incepand din 6 martie, pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri, evenimentele tip supriza si schimbarile bruste iti pot deschide noi directii legate de viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, modul in care te exprimi, comportament, infatisare si felul in care esti vazut ce ceilalti.

Poti avea succes in: aceste privinte, in special poti porni pe o noua cale de evolutie, educatie si perfectionare. Te comporti matur si responsabil, poti avea intalniri reusite si ai ocazia sa iei initiative inspirate, eficiente si profitabile. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, actiunile tale pot stabiliza si consolida cursul vietii tale, iti pot aduce relatii la distanta sau cu strainatatea si beneficii din activitati intelectuale, turistice, spirituale sau juridice.

Concentreaza-te si fii atent la: colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga.

De marti pana pe 28 ai ocazia sa revizuiesti mentalitati si interese in aceste privinte, sa afli noi informatii, sa constientizezi anumite lucruri, dar pot exista confuzii, dezamagiri sau deziluzii. La fel, Luna Noua de miercuri poate fi inceputul unei cure de dezintoxicare, te poate ajuta sa reconsideri stari si situatii, iti poate aduce fler si inspiratie, dar si neclaritati.

Din aceste motive, in legatura cu lucrurile mentionate, marti si miercuri pot avea loc evenimente neprevazute, asa ca in prima parte a saptamanii fii atent atat la senzatii si perceptii, cat si la situatiile concrete care se intampla. Acum ai sansa sa intelegi ce tendinte negative ar trebui sa elimini, sa incepi sa faci ordine si sa controlezi lucrurile, atat timp cat iti pastrezi speranta, iti folosesti intuitia si ai incredere in simturile tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.