Home / Horoscop saptamanal / Taur 4-10 februarie 2019

Taur 4-10 februarie 2019

HOROSCOP TAUR 4 – 10 FEBRUARIE 2019

Incepand de luni, toata luna poti obtine avantaje si beneficii din activitati intelectuale, relatii la distanta, cu strainatatea sau pe internet. Poti castiga din educatie, turism, calatorii, spiritualitate sau actiuni legale, poti avea parte de intalniri si negocieri pline de succes, de noi oportunitati de a te deschide catre lume si de a evolua.

De duminica, doua luni preocuparile, gandurile si interesele tale se concentreaza pe colectivitate, cercul de cunostinte, grupari, asociatii, corporatii, afaceri de anvergura si proiecte de viitor. In martie vei avea sansa de a revizui mentalitati, idei si puncte de vedere.

Poti avea succes in: intalniri, discutii, activitati si initiative ce tin de cariera, urcarea in ierarhie, autoritati, imagine publica si reputatie. Pot avea loc dezvaluiri de secrete, poti descoperi noi resurse, poti primi ajutor moral, afectiv sau financiar, si poti gasi noi solutii si rezolvari ingenioase legate de aspiratiile si obiectivele tale, iar Luna Noua de luni iti poate aduce noi directii si ocazii favorabile in urmatoarele saptamani.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea psihicului, activitati si persoane secrete, sacrificii, renuntarea la obiceiuri si relatii nocive. Pot exista intalniri ascunse, lucruri ce ies la lumina, persoane rau intentionate, situatii si evenimente neprevazute. Ai puterea sa te eliberezi de dependente, sa constientizezi anumite lucruri, sa pornesti in cautari spirituale, oculte sau religioase si sa gasesti noi moduri prin care sa-ti exprimi compasiunea si dorinta de ajutor. Poti fi irascibil, nervos si iritat, asa ca incearca sa te concentrezi pe ceea ce este important.

Atentie la: insomnie, hiperactivitate mentala, persoane ascunse, dezvaluiri de secrete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.