Home / Horoscop saptamanal / Taur 30 septembrie-6 octombrie 2019

Taur 30 septembrie-6 octombrie 2019

HOROSCOP TAUR 30 SEPTEMBRIE – 6 OCTOMBRIE  2019

In continuare lucrurile importante tin de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii si ingrijirea sanatatii. Acum pot avea loc provocari si complicatii, dificultati care sa te oblige sa te maturizezi si sa-ti asumi anumite responsabilitati. Incearca sa fii deschis schimbarii cel putin din punct de vedere al relatiilor, castigurilor, lucrurilor, persoanelor sau activitatilor ce te atrag. Poti sa aplanezi conflicte colegiale, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi relatii profesionale, contracte de servicii sau locuri de munca, sa renegociezi salariul sau sa imbunatatesti conditiile in care iti desfasori activitatea. Iti sunt favorabile reevaluarile, reconsiderarile si fixarea unor scopuri pe termen lung. De vineri, pentru o luna si jumatate aici iti consumi energia si depui cele mai mari eforturi, asa ca iti sunt incurajate actiunile concrete si initiativele legate de indatoriri, serviciu, munca, rutina, eforturi fizice si sanatate.

Totusi, incepand de joi preocuparile tale includ si legaturile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. Spre sfarsitul saptamanii poti afla informatii secrete, pot avea loc intalniri surprinzatoare, poti gasi noi resurse si poti descoperi noi perspective cu privire la uniuni, asocieri, casnicie, cooperare sau impacare.

Tot incepand de joi, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de evolutie, perfectionare, principii de viata, judecata, studii, redirectionare profesionala, spiritualitate, strainatate, calatorii, activitati si relatii la distanta sau pe internet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.