Home / Horoscop saptamanal / Taur 30 iulie – 5 august 2018

Taur 30 iulie – 5 august 2018

HOROSCOP TAUR 30 IULIE – 5 AUGUST 2018

Atentie la incidente, temperament, tensiuni in camin, familie, cuplu sau autoritati

Si saptamana aceasta, mai ales joi, atentie la temperament, impulsivitate, graba, incidente, surprize neplacute pe plan profesional, comportament agresiv in public si in societate, fata de sefi sau autoritati.

De vineri pana martea urmatoare, ai grija si la neplaceri legate de camin, imobiliare, familie, cuplu, relatiile personale, lucrul cu publicul, contracte, procese sau colaborari. Optimismul exagerat, excesele si supraevaluarea iti pot crea dificultati. Pentru a putea avea succes incearca sa vezi exact care este nivelul puterii tale, sa fii realist si cumpatat.

Incepand de duminica, pana miercurea ce vine iti sunt favorabile cresterea profesionala, legaturile colegiale si castigurile din serviciu, atat timp cat reusesti sa iti ajustezi modul de actiune, atitudinea si initiativele in privinta carierei, statutului social si imaginii publice, a scopurilor pe care ti le-ai propus sa le atingi si eforturilor de a obtine succesul social. Profita ca sa gasesti solutii inventive pentru a obtine ce iti doresti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.