Home / Horoscop saptamanal / Taur 30 aprilie – 6 mai 2018

Taur 30 aprilie – 6 mai 2018

HOROSCOP TAUR 30 APRILIE – 6 MAI 2018

Atentie la cheltuieli, incidente, secrete, examene, strainatate si calatorii la distanta

De luni pana joi incearca sa-ti urmezi sperantele si sa inglobezi in propria atitudine spiritul idealist, altruist si umanitar. Atentie la idei utopice si influenta anumitor prieteni.

De vineri pana martea ce vine iti sunt favorizate activitatile sociale si recreative prin care te simti bine si te rasfeti. Ai grija insa la cheltuieli cu prietenii sau pe propriul confort, investitii, calatorii, examene, relatii si actiuni costisitoare sau mai putin morale si legale.

De la Luna Plina de luni, timp de zece zile poti avea parte de rabufniri in cuplu si in relatiile personale. Ai rabdare, nu reactiona impulsiv, considera ambele puncte de vedere si ramai cooperant, comunicativ si diplomat. In prima parte a saptamanii inca mai poti lua decizii favorabile pe termen lung in privinta vietii personale, autodepasirii, perfectionarii si propriei evolutii. Iar saptamana viitoare ai toate sansele sa iti imblanzesti atitudinea si sa gasesti o noua forma de colaborare, asa ca incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.