Home / Horoscop saptamanal / Taur 3 – 9 septembrie 2018

Taur 3 – 9 septembrie 2018

HOROSCOP TAUR 3 – 9 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la temperament, calatorii, serviciu, sanatate, conflicte cu autoritatile

 

Luni inca mai poti imbunatati legaturile de familie si relatiile de serviciu, conditiile de munca si viata, castigurile din munca sau tranzactii imobiliare. Totusi, de marti pana sambata ai grija la blocaje si tensiuni referitor la relatiile colegiale si la distanta, beneficiile din munca si relatia cu strainatatea. De sambata, pentru doua luni ti se imbunatateste relatia de cuplu si poti obtine castiguri din asocieri, procese sau contracte. La sfarsitul saptamanii ai grija la surprize si strictete in cuplu si referitor la contracte, colaborari si parteneriate.

De joi si pana la sfarsitul lunii, in special in urmatoarele doua saptamani, atentie la temperament, impulsivitate, graba, incidente, comportament agresiv in public si in lume, in fata sefilor si autoritatilor.

Tot de joi, pana la anul ai din nou capacitatea de a fi responsabil si organizat cu privire la evolutia personala, perfectionare, educatie, calatorii, strainatate si actiuni legale, iar pana saptamana viitoare ai sansa de a face o schimbare importanta, pentru a avea mai mult succes. Si tot de joi, doar pentru doua saptamani, te preocupa mai mult propria persoana, iubirea, copiii, educatia, joaca, relaxarea si distractia. Pana vineri poti vedea mai bine realitatea legata de aceste lucruri, si chiar poti gasi noi oportunitati pe plan personal. Profita de Luna Noua de duminica pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau un nou hobby. Ai incredere in talentele tale, puterea ta de creatie si exprimare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.