Home / Horoscop saptamanal / Taur 3-9 iunie 2019

Taur 3-9 iunie 2019

HOROSCOP TAUR 3 – 9 IUNIE 2019

De marti, pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la socializare, comunicare, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri sau idei. Anumite informatii sau intalniri iesite din comun iti pot deschide un nou drum, iar de duminica, pentru o saptamana poti actiona cu succes pentru a-ti vedea sperantele implinite.

Poti avea succes in: ceea ce priveste relatiile tale, socializarea, imaginea personala si infatisarea. In legatura cu avantajele si beneficiile din felul in care te prezinti, sociabilitate, farmec, ce te atrage si-ti doresti, pana duminica inca mai poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Pot avea loc intalniri personale, sociale sau romantice impresionante, poti castiga din propria aparitie, iti poate creste popularitatea, poti pune bazele unor relatii sau afaceri de durata, in special intelectuale, educative sau la distanta.

Concentreaza-te pe: bani, economie, acumulare, stabilitate financiara, venituri, posesiuni, resurse, valoarea personala, talente, abilitati, castiguri, achizitii, investitii, confort si nivelul de trai.

Luni, momentul de Luna Noua iti incurajeaza un nou inceput. In a doua parte a saptamanii poti da dovada de inspiratie si intuitie, pot avea loc evenimente care sa-ti deschida orizonturile, insa pot exista si confuzii, controverse si interpretari eronate. Incepand de duminica, pana pe 3 iulie poti avea parte de reusite din punct de vedere financiar si al relatiilor, in privinta acestor chestiuni.

Atentie la: bani, bunuri, cheltuieli, investitii neverificate, alimentatie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.