Home / Horoscop saptamanal / Taur 3 – 9 decembrie 2018

Taur 3 – 9 decembrie 2018

HOROSCOP TAUR 3 – 9 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, cheltuieli, resurse externe, rabufniri, intimitate, colectivitate

 

In primele zile si in special luni, pot exista situatii iesite din comun legate de eliminarea lucrurilor care iti fac rau, actiuni, legaturi si persoane ascunse sau secrete, relatii personale sau colegiale, asocieri, parteneriate, cuplu, procese, conflicte, beneficii din serviciu, contracte si colaborari. Incearca sa imbratisezi schimbarile de mentalitate, anturaj si peisaj ce ar putea sa apara, si sa intelegi necesitatea lor.

In plus, joi se incheie perioada de revizuire a ideilor, mentalitatii si informatiilor referitor la viata de cuplu, legaturi personale si directe, asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese, contracte si lucrul cu publicul. Pentru o saptamana ai liber sa iti ajustezi gandirea, atitudinea si interesele in mod corespunzator.

De luni pana vineri poti fi visator, impresionabil si senzitiv cu privire la cercul de cunostinte, actiuni si relatii sociale sau umanitare, colectivitate, popularitate, asociatii si afaceri la scara larga. Fii inspirat si fermecator, insa evita idealismul si sacrificiile, ai grija la scandaluri, incidente, idei utopice, acte caritabile si dezamagiri.

In plus, Luna Noua de vineri te indeamna teoretic spre noi inceputuri legate de redresarea afectiva si financiara, depasirea crizelor, relatii intime si sufletesti, surse externe de venituri, bani sau bunuri la comun. Practic, atentie la temperament, neclaritate, confuzii, pierderi, rabufniri, secrete, accidente neprevazute si impulsivitate. Profita insa ca sa faci planuri de viitor realiste, cu speranta si incredere, pe care sa le pui in practica mai tarziu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.