Home / Horoscop saptamanal / Taur 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Taur 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

HOROSCOP TAUR 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018

Atentie la temperament, dusmani, tensiuni in cuplu, la serviciu sau in relatiile personale

 

Referitor la cuplu, parteneriate, relatii personale, asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese, contracte, reconcilieri si lucrul cu publicul, pana joi, dar in special luni, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri. Totusi, ia in calcul si o schimbare importanta pe plan sentimental sau financiar, deoarece poti intampina situatii tip surpriza.

Cu privire la relatii, atractii si beneficii materiale, tot pana miercuri poti avea parte de evenimente neprevazute ce tin de relatiile colegiale si veniturile din serviciu sau din munca in folosul altora. In legatura cu acestea, de miercuri, pentru trei saptamani renegociezi contracte, iti reevaluezi abordarea si atitudinea.

Incepand tot de miercuri, esti preocupat mai mult de relatiile intime, resurse financiare externe, venituri suplimentare, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani sau bunuri la comun. Incearca sa te observi si sa te concentrezi pe aceste subiecte, deoarece peste vreo trei saptamani vei avea ocazia sa iti revizuiesti mentalitatea si atitudinea.

De sambata pana martea ce vine iti sunt favorizate descoperirile, clarificarile si intuitia in legatura cu casnicia, contractele si parteneriatele de viata sau afaceri, cunostinte, asocieri, organizatii, procese sau proiecte de viitor. Profita pentru a lua initiative cu succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.