Home / Horoscop saptamanal / Taur 29 aprilie-5 mai 2019

Taur 29 aprilie-5 mai 2019

HOROSCOP TAUR 29 APRILIE – 5 MAI 2019

Incepand de marti, in urmatoarele cinci luni pot exista intarzieri, amanari, limite si bariere referitor la perfectionare, educatie, redirectionare profesionala, calatorii, strainatate, principii de viata, procese, judecata, moralitate si legalitate. Poti reconsidera decizii mai vechi si pot avea loc lectii de viata care sa accentueze necesitatea maturizarii, organizarii si asumarii responsabilitatilor fata de conduita, viitor si extinderea orizonturilor.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de viata si imaginea ta, identitatea si integritatea personala, vitalitate, comportament, infatisare, exprimare, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Luna Noua de duminica poate reprezenta sansa unei reinventari.

Concentreaza-te pe: spiritualitate, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, persoane ascunse, renuntarea la sacrificii, dependente sau legaturi nocive. Anumite situatii te pot forta sa iei decizii rapide si drastice, dar incearca sa dai dovada de adaptabilitate, rabdare si intelepciune. Deschiderea catre noi perspective si curajul folosit in mod cumpatat iti pot fi de folos in orice intalniri, discutii si investigatii ce iti pot asigura ajutorul celorlalti si stabilitatea psihica, afectiva sau financiara. Succesul depinde de constientizari si descoperiri.

Atentie la: dezvaluiri de secrete, procese, examene, relatia cu strainatatea, persoane ascunse, tensiuni in intimitate, cheltuieli, blocaje legate de resurse financiare proprii sau externe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.